Utveckling

Vi erbjuder tjänster för utveckling av avancerade WordPress webbplatser, WooCommerce e-handelssystem samt hela kedjan när det gäller system­­ut­veck­ling. Från krav­­speci­fi­ka­tion, analys och design till kodning och test. Vi arbetar efter utvecklingsmetoder där kvalitet genom design ligger som grund.

WordPress

WordPress driver idag över 25 % av världens mest besökta webbplatser och har en marknadsandel på 60% när det gäller webbpubliceringsverktyg. Vi har sedan 2006 specialiserat oss på WordPress och har genom åren samlat på oss kompetens och erfarenhet som säkerställer kvalitet vid utveckling av framtidssäkra webbplatser med WordPress.

E-Handel

WooCommerce är ett opensource e-handelstillägg, byggt för att vara en del av WordPress. Det är ett av de mest använda e-handelssystemen i världen. Genom åren har vi hjälpt många kunder att smidigt komma igång med WooCommerce webbshoppar. Vi hjälper er hela vägen, från att skapa anpassade funktioner till integration och löpande drift.

Systemutveckling

Vi hjälper företag att utveckla moderna och anpassade applikationer från grunden eller gör om gamla föråldrade system. Med en egenutvecklad metod tar vi fram system med helhetsbilden i fokus: system som tidigare varit segregerade system fungerar då sömlöst sammankopplade, skräddarsydda efter er verksamhet.

QBD Plattform

Vårt egenutvecklad applikation är en dynamisk, modulbaserad plattform med ett brett användningsområde. Systemet har ett intuitivt gränssnitt där användarupplevelsen är i fokus. Applikationen används av företag i olika branscher för att digitalisera processer eller automatisera rutiner.