Innehåll – Content

För att få nya och befintliga kunder att besöka er webb eller ta del av era aktiviteter i sociala media krävs ett engagerande innehåll. Vi tar fram formgivning, bilder, texter och filmer som lockar till aktivitet och delaktighet. Exakt vad som är relevant content för er, beror såklart på en väl utarbetad digital innehållsstrategi.

Copywriter

En del av våra kunder vill skriva sina egna texter. Andra vill ta fram ett underlag som vi vässar och reviderar. Och några vill att vi löser hela processen från start till mål. Vi ser till att texterna är engagerande, intressanta och driver affärer.

Bild

Inte minst den utåtriktade kommunikationen på sociala medier blir allt mer bilddriven. Till exempel blir infographics allt populärare, inte minst i b2b-sammanhang. Vi tar fram intressanta och relevanta bilder; fotografier, infographics och illustrationer.

Ljud

Vi kan ta fram ljudmaterial för både musik och tal som engagerar och attraherar er målgrupp. Allt från skräddarsydda soundtrack till en webbfilm, presentation eller ett event till kortare musiksnuttar och jinglar till poddar och radioreklam.

Film

Idag tar rörliga media allt större plats i den digitala verkligheten. Vi löser hela processen, från idé och manus till produktion. Vi hjälper dig ta fram alla sorters videos; 2D- och 3D-animation, inspelade filmer (live action) eller postproduktion. Och tar då särskild hänsyn till att filmerna ska fungera bra i den digitala miljön.