Drift och förvaltning

Vi erbjuder tjänster inom förvaltning, drift och support av system, virtuella privata servrar samt webbhosting anpassad för WordPress och WooCommerce. Alla våra lösningar är baserade på den senaste molnteknologin, med väl beprövad metodik och struktur där högsta säkerhet och upptid är ledorden. Allt för att säkerställa att du som kund får en överskådlig, säker och heltäckande tjänst kring löpande förvaltning.

Webbhotell

Vi har sedan 2009 erbjudit WordPress och WooCommerce anpassat webbhotell med fokus på stabilitet, prestanda och säkerhet. Vi använder oss av cPanel som är en av världens mest populära kontrollpaneler. cPanel innehåller ett rikt urval funktioner för att enkelt administrera webbhotellet.

VPS

Vi erbjuder VPS med hög prestanda och SSD-lagring; inbyggt skydd mot hårdvarufel som inte kräver investeringar och går att skala upp och ner precis som du själv vill. Du betalar bara för de resurser som tilldelats din server.

G Suite

Vi är en G Suite (tidigare Google Apps for Work) auktoriserad återförsäljare. G Suite är allt du behöver för att kunna jobba så bra som möjligt samlat i ett paket. Du får bl a en professionell e-post från Google med 30 GB lagring i inkorgen och support 24/7.

Systemförvaltning

Med systemförvaltning eller Managed Hosting tar vi ansvar för driften av era applikationer. Vi har över 10 års erfarenhet av att underhålla och övervaka olika typer av system. Genom väl beprövade processer, sätter vi upp robusta system som övervakas och underhålls kontinuerligt.

Backup

Förebyggande säkerhetsarbete är en investering och inte en kostnad. Vi erbjuder drift och övervakning av backuptjänster med Amazon Simple Storage Service (Amazon S3), som är utformad för att leverera 99,999999999% upptid.