Vi hjälper er med digital strategi

Vår mål är strukturerad digitalisering hos våra kunder som följer en röd tråd genom hela verksamheten på ett tydligt och optimalt sätt. Vi producerar webblösningar som utgår från affärsnytta och strategisk planering som verkställs med väletablerade metoder. Vi täcker helheten och hjälper er från nulägesanalys till drift, förvaltning och optimering.

Digital strategi

Varje verksamhet är unik och har sina specifika utmaningar och möjligheter. Vi utgår från era mål och behov och jobbar fram en strategi.

Koncept & design

Koncept, profil och design som utgår från helheten. Vi skapar koncept som genererar affärsnytta, konverterar affärer och engagerar.

Utveckling

Lösningar för internt och externt bruk. Vi hjälper er att digitalisera processer, automatisera rutiner och integrera system.

Innehåll

Engagerande innehåll anpassat för medium och kanal. Vi producerar enastående copy, bild och film som tilltalar målgruppen och genererar affärer.

Digital marknadsföring

Med fokus på datadrivna analyser skapar vi träffsäkra strategier som hjälper er nå, konvertera och behålla kunder, oavsett medium eller plattform.

Drift och förvaltning

DNS, Webbhotell med cPanel och VPS med SSD-lagring. Vi erbjuder ett heltäckande utbud av Premiumtjänster kring drift, support och förvaltning av webblösningar.